Colegiul Tehnic de Constructii si Arhitectura "CHRISTIAN KERTSCH" Blog

Concursul national de arhitectura – ARHETIPURI

April25

In perioada 19 aprilie – 31 iulie 2010, se va desfasura concursul national de arhitectura – ARHETIPURI, cel mai important concurs de acest gen din Romania in 2010, extrem de bine promovat in toata mass media de specialitate si nu numai, incluzand un program de expozitii in 8 orase, doua gale de premiere, 8 expozitii si productia in tiraj de mii de exemplare a unui catalog post eveniment.

Acest concurs este organizat de agentia AD(D)VERITAS impreuna cu Ordinul Arhitectilor din Romania si Uniunea Asociatiilor Studentilor Arhitecti din Romania.

Concursul va avea doua etape si se va desfasura pe platforma online www.arhetipuri.ro, platforma care centralizeaza toate informatiile concursului: regulament, calendar, juriu, noutati, etc. 

Targetul concursului il reprezinta arhitectii si studentii la arhitectura, urbanistii, designerii si plasticienii, autoritatile locale, mass media de specialitate si generala, precum si beneficiarul final al concursului si anume, comunitatea si publicul larg.

Competiţia va fi arbitrată de un prestigios juriu internaţional format din arhitecţi consacraţi: arh. Kimmo Limatainen – ATF, Finlanda; arh. Jacques Allard, CEO to ArchiEurope, Tim Abrahams, redactor şef al unei reviste europene de arhitectură; arh. Ioan Feier, Arad; conf. dr. arh. Marius Marcu Lapadat, Universitatea de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu” Bucureşti.
Concurs Arhetipuri

Sursa: Diana Stanut (AD(D)VERITAS)

posted under Concursuri

Email will not be published

Website example

Your Comment: