Colegiul Tehnic de Constructii si Arhitectura "CHRISTIAN KERTSCH" Blog

CKDAY 2011

February28

Aflat de cinci ani sub patronajul spiritual al lui Christian Kertsch, Colegiul Tehnic de Construcţii şi Arhitectură din Braşov şi-a sărbătorit ziua. Manifestările prilejuite de acest eveniment au avut loc în 11 februarie 2011, în sala de sport a liceului.


Prima parte a programului a ţinut să marcheze specificul de construcţii şi arhitectură al şcolii prin prezentări de materiale şi tehnologii noi din domeniu. Astfel, reprezentanţii companiei Ytong au demonstrat proprietăţile blocurilor de zidărie şi multitudinea posibilităţilor de renovare oferite de utilizarea acestor produse (placări ornamentale, partiţionări, etc.). Invitaţii din partea firmei Decorator au prezentat atât tradiţia îndelungată în domeniul vopselelor, lacurilor şi tapetelor, precum şi cataloage cu ultimele modele de produse şi scule de pe piaţa românească şi internaţională. Cunoştinţele tehnice şi abilităţile angajaţilor au fost etalate în demonstraţiile firmelor Baumit (placări, finisaje, termoizolaţii), Schiedel (hornuri) şi ICCO.

Partea a doua a programului a cuprins activităţi educative şi distractive. Liceenii şi-au măsurat forţele în concursul de cultură generală, cel de tehnică mixtă, de felicitări în Photoshop, precum şi competiţia de îndemânare „ID-ul meu e Cristi“. Pasionaţii s-au confruntat în campionatul de şah. Parada modei cu veşminte din materiale reciclate s-a dorit un manifest pentru o natură curată, completând prezentările cu caracter teoretic pe teme ecologice şi tehnice. În final, atmosfera a fost însufleţită de dansurile populare executate de membrii ansamblului „Ciuleandra“. Elevii participanţi au primit diplome şi premii din partea firmelor mai sus menţionate şi de la profesorii şcolii.

În concluzie, “urmaşii” lui Kertsch au învăţat şi s-au distrat de ziua liceului.

Galeria de poze: CKDAY 2011

posted under CKDAY, Evenimente
2 Comments to

“CKDAY 2011”

  1. On August 8th, 2013 at 2:55 pm Paula Says:

    Felicitari, multe realizari la fel de frumoase

  2. On November 7th, 2013 at 1:03 pm carmen Says:

    Foarte interesant articolul si foarte educativ. Pot spune cu cea mai mare incredere ca citirea acestuia m-a ajutat in viata mea de zi cu zi. Tot ce tine de domeniul constructiilor si instalatiilor mi se pare foarte interesant iar prin aceasta cale tin sa ii multumesc celui care a scris acest articol. Daca tot suntem pe acest subiect, al constructiilor si instalatiilor as vrea sa precizez un singur lucru: pentru cei interesati de mai multe informatii legate de fose septice ecologice puteti gasi o lista de preturi fose septice la: http://www.poli-tan.ro/preturi-fose-septice.html

Email will not be published

Website example

Your Comment: